Opleidingen

ADR

Een ADR opleiding is een cursus gebaseerd op de regelgeving voor het wegvervoer van gevaarlijke stoffen in Europa. Met de 'ADR cursus' wordt meestal de cursus voor het vakbekwaamheidscertificaat voor de chauffeur bedoeld.

Heftruck

In een heftruck opleiding leert de cursist op een veilige manier te werken met een heftruck. De nadruk ligt op veilig werken. Dus ook onderwerpen als een veilige werkomgeving en de verplichtingen van de werknemer en de werkgever komen aan bod.

Reachtruck

Tijdens deze opleiding worden cursisten begeleid in het besturen én perfect beheersen van heftrucks en reachtrucks door ervaren professionals.

VCA

VCA is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op het gebied van veilig en gezond werken hebben gebundeld. Met een VCA-certificaat legt u de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

BHV

In de basiscursus bhv leer je hoe je een brand moet bestrijden, een ontruiming moet begeleiden en eerste hulp moet verlenen. De basiscursus gaat in op de bhv-taken bij incidenten en ongevallen die in de meeste bedrijven kunnen voorkomen.

Rijtraining

Tijdens deze cursus gaan de student en instructeur de weg op.

Hoe gaat het in werking?

Elke beroepschauffeur moet code95 hebben om zijn werk te mogen uitvoeren. Code95 staat op de achterkant van je rijbewijs, dit zijn 35uur nascholing.

Bij Opleidingengroep B.V. gaan de meeste cursussen op e-learning. Dit houdt in dat er 4 uur e-learning wordt gemaakt en de rest van de tijd wordt besteed in de klas. LET OP: dit geldt niet voor elke cursus! Informeer bij ons welke cursus wel of niet e-learning is.

Voor elke cursus wat u volgt krijgt u een certificaat van ons.

Heeft u interesse in een van onze cursussen? Vraag naar de mogelijkheden via hier.